Fuglevik

Logg deg inn og få utvidet tilgang!

Velkommen til Fugleviklia Vannverk!

Bronnhus.jpg

Fugleviklia Vannverket består av et pumpehus med vannlednings forgreninger til 23 hytter på Fuglevik som befinner seg på utsiden av Jeløyen utenfor Moss by.

Fugleviklia Vannverket har som formål å bringe vannleveransene til en standard som er tilfredsstillende for alminnelig bruk. Det er vannverkets oppgave å ivareta brukernes interesser i forbindelse med utbygging i området og samarbeide med kommunen i de saker som gjelder vann og avløp.

Flere opplysninger finnes under "Om vannverket".

Logg inn

Siste 5 Innlegg

Innlegg logo

Vedrørende: Sommervann
Innlagt: 2019-10-31 15:33:31 av Diderik Haug

Sommervannet er stengt i dag 31.10. Vi har prøvd få mest mulig vann ut av ledningsnettet, men hjelp gjerne til. Jo mindre vann, jo mindre is til våren, jo tidligere vann. Takk for i sommer Mvh Diderik

Innlegg logo

Vedrørende: Vi stenger sommervannet.
Innlagt: 2019-10-25 10:09:28 av Diderik Haug

Det er meldt kuldegrader til neste helg, så vi planlegger å stenge sommervannet i slutten av neste uke før frosten. Jeg tror det blir torsdag 31.

Innlegg logo

Vedrørende: Sommervann
Innlagt: 2019-04-13 10:03:59 av Diderik Haug

Pumpemannen har vært her og vi har koblet til sommervannsløsning. Sisternen er full. Men når det er kuldegrader om natten fryser vannet i ledningene, og tiner ikke før utpå dagen. Nattefrosten skal gi seg utover i uken sier meteorologene.

Innlegg logo

Vedrørende: Sommer vann
Innlagt: 2018-04-12 15:20:32 av Diderik Haug

Vannet er satt på forrige lørdag og synes å være stabilt.

Innlegg logo

Vedrørende: Dugnad
Innlagt: 2018-04-04 12:54:09 av Diderik Haug

Da har vi byttet pumpe, satt på vannet, lett etter lekkasjer, funnet lekkasjer og bestilt rørlegger til å reparere lekkasje. Rørleggeren har sagt han kommer i morgen, men han setter IKKE på vannet fordi jeg frykter flere lekkasjer. Jeg kan ikke komme utover før lørdag, og om ingen melder seg til å sette på vannet fredag og sjekke for lekkasjer setter jeg på vannet lørdag 7.aprl kl. 12. Alle stoppekraner inn til hyttene må være stengt, og jeg trenger hjelp til befaring/leting om vi fremdeles har lekkasjer og ikke greier å bygge trykk på hovedledningen sydover. Vi møtes ved brønnhuset lørdag kl. 12 Mvh. Diderik

  
© 2010 by Finnesand Data. All rights reserved.